REVIEW​

JE BENT ZO GOED ALS JE LAATSTE WERK….

Onze vijver was aan vervanging toe en we wilden nu eigenlijk een mooie en strakke bak in de tuin. Via de Koicave in contact gekomen met Peter en na een bezoek aan zijn showtuin wisten we het zeker; Peter moest naar NH komen om onze vijver te bouwen en niemand anders!

Details werden besproken en half juni was het zover, eerst de sloop van de oude vijver en toen de bouw van de nieuwe. Het werden lange dagen voor Peter en Mirek, maar na 2,5 week was de vijver, filter en de rest van de tuin helemaal af. En het resultaat mag er zijn!
Een prachtige strakke bak met hoekraam, filter en verdere afwerking tot in de puntjes afgemaakt; kortom onze droomtuin is gerealiseerd door Peter en Mirek en alles in goed overleg en met goede ideeën en inzicht. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over het eindresultaat. Peter en Mirek, onwijs bedankt voor jullie vakwerk.

Groeten,Henk en Paulien, Uitgeest

Peter maakt niet alleen vijvers, hij maakt dromen waar. Hij heeft ontzettend veel verstand van zijn vak en zijn oplossingen maken jouw eigen vijver uniek.

Marc en Lan Chau

Goededag,
Wij zijn Toon & Nettie uit Uden. Wij willen jullie laten zien hoe tevreden wij zijn met onze vijver en filter.
De bouw er van was eind mei 2021, het heeft ongeveer vier weken geduurd, maar wie het mooi wil hebben moet ook maar geduld hebben.
Wij hadden het weer ook mee, en het leek net alsof wij Peter van Rooij & Mirek Matusik al jaren kende, zo klantvriendelijk kwamen ze over. We hadden zo gezegd veel plezier ermee. Je hebt waar voor je geld en goede service.

Gr Toon & Nettie

Voor onze bedrijfstuin zochten we een onderhoudsvriendelijke oplossing. Peter van Rooij maakte in korte tijd een droomtuin voor ons. Hierdoor zorgt de tuin enkel nog voor  ontspanning. Met dank aan het nette werk van Peter van Rooij & Mirek Matusik.

Heidi Verwijst & Rian van Schijndel, Bernheze Media

Wij hebben onlangs een trommelfilter gekocht, deze is compleet geleverd en gemonteerd door Van Rooij Koi uit Nistelrode. Netjes volgens afspraak, super netjes gewerkt en vriendelijk. Zeker aan te bevelen voor mensen die op zoek zijn naar een complete vijver of filterinstallatie.

Patrick & Corina

Beste Peter,
Bedankt voor de goede en snelle service voor de
renovatie van mijn koivijver, het is allemaal heel vlot verlopen.
Ondanks de opdracht vanaf een foto en jullie toch een heel eind moesten rijden, ik beveel jullie aan voor de vriendelijkheid en de goed service en gaan volgende keer zeker weer gebruik maken van jullie kennis.

MVG. Albert & Ria

Son en Breugel 003 Van Rooij Koi

Hallo Peter,

Voor ons was een vijver nieuw en wij hadden ook geen idee wat er kon komen te liggen in onze nog aan te leggen tuin. Door het inzicht van Peter, zijn ervaring en kennis heeft Peter onze wensen gecombineerd met de mogelijkheden die er zijn voor onze tuin.
Dit heeft als resultaat dat er een super mooie vijver is aangelegd, waar wij elke dag met plezier na kijken.

Clemens & Tinka