VERZENDING, LEVERTIJD EN RETOURNEREN

van Rooij Koi hecht veel belang aan een veilige en snelle levering van de bestelde producten. Daarom werken wij samen met DHL om je bestelling zorgvuldig af te leveren. Alle bestellingen worden door ons zelf ingepakt en uitgeleverd aan DHL. Op die manier kunnen wij garanderen dat je bestelling altijd op een veilige manier verpakt is.

Wat zijn de kosten voor verzending?

Boven € 50,- in NL
Gratis

Onder € 50,- in NL
€ 5,95 onder de 10 KG
€ 9,75 boven de 10 KG

Filters
€ 100,- (deze zijn groter, zwaarder en kostbaarder om te verzenden)

De verzendkosten worden automatisch berekend in onze webshop.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen in onze showtuin te Nistelrode. Dit kun je aangeven tijdens het afrekenproces.

Alleen op afspraak afhalen
Alleen op afspraak af te halen 7 dagen per week. Kies je voor afhalen? Stuur dan even aan WhatsApp bericht naar 06-18550025 om een dag en tijd af te spreken.

Afhaaladres van Rooij Koi:
Laar 28
5388 HG Nistelrode

Je bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen verwerkt.

Verzending via DHL
In principe levert DHL doorgaans binnen 24 uur nadat het ingeleverd is op een DHL punt.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat het bestelde product niet aan de verwachting voldoet. Bij van Rooij Koi heb je 14 dagen na levering de tijd om het artikel te retourneren. Indien je retourzending aan de voorwaarden (zie onderstaand) voldoet, kun je vervolgens binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort krijgen op je rekening.

Controleren
Bij de ontvangst van je bestelling is het belangrijk dat je de bestelling controleert op eventuele beschadigingen en compleetheid. Indien je iets ontdekt, vragen wij je uiterlijk 48 uur na ontvangst dit bij ons te melden.

Zichttermijn
Wanneer je een online aankoop bij van Rooij Koi doet, heb je een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je mag het artikel zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Producten dienen onbeschadigd en – voor zover mogelijk – in de originele verpakking te retourneren. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze kunt gebruiken om de producten terug te sturen.

Beschadigd, verkeerd of niet werkend artikel ontvangen?
Neem dan binnen 48 uur contact met ons op door te mailen naar peter@vanrooij-koi.nl of te bellen met 06-18550025

Voorwaarden retourneren:
Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • binnen 14 kalenderdagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag geen tape opgeplakt of geschreven worden);
  • producten die speciaal voor jou zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.
  • Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending.

Bij producten die beschadigd zijn, gebruikssporen vertonen of waarop geschreven is of tape gebruikt is behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van je product) mag je het product gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Retouren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:

van Rooij Koi
T.a.v. retour
Laar 28
5388 HG Nistelrode

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.