BOUW (KOI)VIJVERS

Ervaring komt met de jaren. De vele jaren brachten veel projecten, waarover we u graag vertellen.
Meer informatie: 06 – 18550025

(KOI)VIJVER

Van Rooij Koi in Brabant weet dat de juiste filtersystemen in een vijver cruciaal is bij wanneer je de gezondheid van de vissen wil waarborgen. Een goed onderhouden vijver is nodig om de gezondheid van vissen te garanderen. De aanleg en de techniek die hierbij komt kijken vraagt om een gedegen verdieping in de materie en de nodige ervaring. De diepte van een vijver, de ligging, de vorm, de grootte en wat voor soort vijverpomp, welk filtersysteem ga je gebruiken en is geschikt voor jouw wensen? Dat en nog veel meer is te bespreken tijdens een vrijblijvende afspraak.

advies nodig?

TUINHUISJES EN AANBOUW

Vanzelfsprekend hebben wij met betrekking tot bouwen van een huis of bedrijfspand de nodige ervaring. Of een bouw of verbouw succesvol is hangt van een aantal zaken af. Wij hebben door de jaren heen een vertrouwd eigen netwerk opgebouwd van onderaannemers en leveranciers. Een nieuwbouw of verbouwing is pas gereed als alles volledig naar uw wens is!

Geïnteresseerd?

VERBOUW

Naast de nieuwbouw staat Peter van Rooij ook garant voor de bouw aan uw bestaande woning. Deze bouw is op te delen in aanbouw, interne verbouwing, renoveren en onderhouden van uw pand. Hier is de ervaring en deskundigheid van Peter van van Rooij indien mogelijk nog belangrijker dan bij nieuwbouw. Dit omdat je hier te maken krijgt met constructies die in het verleden zijn gemaakt maar wel gevolgen hebben voor de nieuw uit te voeren werkzaamheden. Peter van Rooij staat hierin zijn mannetje!

Geïnteresseerd?

INTERIEURBOUW

Peter van Rooij ontwerpt en realiseert voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Het creëren van een nieuw interieur is de dagelijkse uitdaging. Van ontwerp tot uitvoering en van een idee tot de laatste details. Wij hebben oog voor detail en dat maakt ons zo sterk. Bij ons geen afwerklatjes en kiertjes maar gedegen vakwerk en alleen kwalitatief goed materiaal.
Peter van Rooij is jouw bouwpartner!

Geïnteresseerd?

KLEIN KIJKJE IN ONZE PROJECTEN